Hemmottelut ja saunat

– Hemmotteluhoidot –

Hoidot suorittavat alan koulutetut yhteistyökumppanimme.

Hoitovalikoimaa ja hinnastoa:

1. Aromahieronnat 60€ / 1h, sisältää selän, hartioiden, käsien, pakaroiden, decolteen ja päänhieronnan.

2. Koko aromahieronnassa hierotaan myös jalat ja vatsa. 120€ / n. 1h 50 min.

3.Kokonaisvaltaiset luonnonmukaiset kasvohoidot 65€ / 1h, sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan, pyyhehauteen ja naamion, käsien hieronnan, jalkoihin hierotaan lämmittävä lohikäärmesalva ja laitetaan lämpimät pyyhehauteet. Kasvot, kaula ja decoltee hierotaan lymfan tyylisellä hieronnalla kasvoille tarkoitetulla ayurvedisella hoitoöljyllä. Lisäksi hierotaan lapojen väli, harteita, pää ja korvanlehdet. Hoidossa käytetään Frantsilan tuotteita.

4.Kuningatarhoito 130€/2h, johon sisältyy aromahieronta ja em. kasvohoito

5. Hieronta 60 min /48€, 45 min/41€, 30 min/35€

6. Reiki 1h/48€, 45 min/41€, Reiki on harmonista ja tasapainottavaa energiaa, jolla on hyvin suotuisat ja parantavat ominaisuudet. Reiki täydentää sairaudenhoitoa, toimii tehokkaana terveysongelmien ehkäisijänä. Reiki on yksinkertainen hoitomuoto, joka sopii kaikille.

MiniHoidot 38€ / 0,5h

Minimitilaus on 4:lle hengelle.

Valitse valikoimasta oma suosikkiyhdistelmäsi, ja nauti ihanan rentouttavasta hetkestä rauhoittavan musiikin siivittämänä.

1. Arjen unohdus: Kasvojen ja jalkojen rentoutushoito tai niska-hartiaseudun, pään ja jalkojen hoito, sisältäen joko
hoito 1: jalkojen lyhyt hieronta lämmittävällä salvalla ja jalkojen lämpimät pyyhehauteet, kasvojen puhdistus ja rentouttava lymfaattinen kasvojen ja kaulan hieronta.
hoito 2:rentouttava jalkakylpy, niskan ja hartioiden aromahieronta ja päänhieronta.
2. Virtaava puro: selän aromahieronta ja kuivakuppaus, niskan ja pään hieronta.
3. Siloposki: yrttisavikasvonaamio ja kasvojen ja kaulan rentouttava lymfaattinen hieronta, pään hieronta.

Esittelyssä hoitajat:

Marju Peranto on toiminut koulutettuna klassisena hierojana jo 16 vuotta.Lisäkoulutusta hän on hankkinut vuosien varrella, ja hän tekee myös kuivakuppausta, imukuppihierontaa sekä  reiki energiahoitoja.

Outi Mikkola on valmistunut fytoterapeutiksi vuonna 2012, ja aromahoitajaksi vuonna 2018.
Hänelle luonto on tärkeä, ja hän on tutustunut sitä kautta lähemmin kasvien monipuolisiin hoitaviin vaikutuksiin. Outi tekee erilaisia kasvipohjaisia hoitoja mm. aromahierontaa, luonnonmukaisia kokonaisvaltaisia kasvohoitoja, kylpyhoitoja esim. jalkakylpyjä.

Mikko Nummelalla on alan uusimmat tuulet hyvin hanskassa, sillä hän valmistui keväällä 2018 koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi. Muuta tärkeää Mikosta: vaimo, 2 poikaa, koira, kissa, pyöräily, juoksu, eräily, ikä 28, kengännumero 43 ja paino 95. Kiinnostus urheiluun ja ihmisten hoitamiseen vei kouluun ja hieronnan ihmeelliseen maailmaan.

– Saunamaailma –

Saunassa on synnytty, kuoltu ja lemmitty

Koivusauna 80,00€ / 2h

”Kun suomalaisen nautinnon syvin olemus ja kansallispuu yhdistyvät, ollaan eittämättä luksuksen ytimessä eli Kievarin uudistuneessa Koivusaunassa.”

Rentouttavien, parantavien, koivuntuoksuisten ja kynttilän valaisemien löylyhetkien lomassa pääsee vilvoittelemaan upouuteen kylmäkylpytynnyriin, tai suojaisalle terassille. Lumiaikana voi pulahtaa lumikylpyyn.

Koivusaunassa saunoessa, hengitellään oman maapallomme valkoista kultaa, eli ilmaan ionisoituneita himajalansuolahiukkasia. Ne hellivät hengitysteitä sekä puhdistavat ja ylläpitävät ihon kosteustasapainoa. Saunakokemuksen kruunaavat käsityönä valmistetut relax -saunavihdat, jotka rentouttavat lihaksia ja vilkastuttavat verenkiertoa.

Hintaan sisältyy kesäkoivuilta tuoksuvat shampoo, hoitoaine ja ihoa kosteuttava vartalovoide.

Wanha Mallassauna ja kylpypalju 400,00€ / 3h

”Wanhassa Mallassaunassa nautit  menneen ajan tunnelmasta ja hellit itseäsi kylpypaljussa myrskylyhtyjen ja tähtien loisteessa.”

Mallassaunan juuret ulottuvat aina 1700 –luvun loppupuolelle, jolloin saunan yläparvella kuivattiin maltaita sahtia ja leipää varten.

Mallassauna on lähes mustien hirsien peittämä, ja aistit saunassa vieläkin vienon savun ja maltaan aromin. Mallassaunassa istutaan ylhäällä parvella lähellä katon rajaa, lyhtyjen luodessa saunaan lempeää valaistustaan.

Saunomisen lomassa pulahdetaan saunan terassilla sijaitsevaan suureen ja lämpimään kylpypaljuun. Lumiaikana rohkeimmat pulahtavat lumikylpyyn.

Saunakokemuksen kruunaavat käsityönä valmistetut relax -saunavihdat, jotka rentouttavat lihaksia ja vilkastuttavat verenkiertoa.

Hintaan sisältyy kylpymyssy, ja metsämännyntuoksuiset shampoo, hoitoaine ja ihoa kosteuttava vartalovoide.

Waarin Savusauna 250,00€ / 3h

”Savusaunaa voisi sisävärinsä puolesta kutsua mustaksi saunaksi. Ihana mieto savunaromi vahvistaa rentouttavaa saunakokemusta hämärässä saunassa. ”

Viipyilevän pehmeät löylyt hellivät ylhäällä parvella istuvaa saunojaansa. Jäähdyttelyt hoidetaan saunan ulkopuolella raittiissa ilmassa viihtyisän puutarhan kupeessa.

Lisähintaan:

– Pyyhe 3€ / Kylpytakki 5€
– Kievarin saunamenu 35€ 
sis. savusilakkaa, mätiä, pikkelöityjä kasviksia, sienisalaattia, tyrnigraavattua lohta, maalaispateeta ja punakaalihilloketta, suomalaista juustoa, marjoja ja maalaisleipää. Jälkiruuaksi valkosuklaavanukasta ja lakkaa.
-Saunahaltijan saunarituaali 38€
Ohjelmassa rauhoitetaan mieltä, hoidetaan kehoa  saunahoitotuotteilla ja rentoutetaan lihaksia erikoisvihdoilla.
– Hemmottelukori 12€ 
(puhdistus-,kuorinta-,naamio-,jalkahoito-,kosteustuotteita jne.)

 

SaunaHopping

Voiko olla parempaa elämystä kuin saunominen? Voi. Kaksi saunomista.
Kievari ja Korsuretket tarjoavat yhdessä kahden elämyssaunan paketin koettavaksi yhden päivän aikana.

Lue lisää täältä!

 

Tee varauspyyntö!

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Vierailun ajankohta (pakollinen)

  Aikuisten lukumäärä (pakollinen)

  Jos mukana lapsia, montako ja iät?

  Toivotut lisäpalvelut
  Aamiaisbuffet 15€ /hlö Pikkuaamiainen 10€/hlö (saatavuus ajankohdan mukaan)Iltapalapaketti 15€ /hlö (saatavuus ajankohdan mukaan)Liinavaatteet 10€ per henkilöKylpytakki 5€ per henkilöKylpytossut 2€ per henkilö

  Lisätietoja ja toiveenne huoneiden tai vuoteiden lukumäärästä:

  Olen lukenut ja ymmärtänyt varausehdot

  Vieraskirjan otteita

  ”Ihan taivaallisen ihana loma. Pitää tulla uudestaan”

  Galleria