Eläimet

Kievarin asukkaat

Meillä Kievarilla eläimet ovat osa perhettä. Ja perheemme on laajentunut! Uusimpana tulokkaana Esa-aasimme, bokserinpentu Emma ja pysyviksi asukkaiksi jääneet kesäasukkimme.

Esa-aasi on vasta varsa ja syntynyt juhannuksena 2020, joten mekin olemme vasta tutustumassa. Minipossumme Nasu on erityisen perso ruualle ja rapsutuksille, aika helppo tutustua siis 😉 Pääsiäisenä syntynyt Hermanni -kukonpoikamme on ottanut roolinsa vastaan erikoisrotuisien kana-daamiemme Helmiäisen, Hanin, Kaijan ja Mummukan seurassa.

Kani-osastolla odotamme innolla kuinka suureksi jättirotuinen belgialainen Rumpali -pupumme kasvaa. Ennusteet viittaavat jopa 10kg !! Samaa vierestä seuraavat leijonaharjapupu Rouva Tuulitukka ja ranskalainen kääpiöluppakorva Neiti Lissu Kääpä.

Sorkkaeläimistä tuli pysyviä asukkaita ja touhuillaan meitä ihmetyttää vuohet Rudolf ja Sima, sekä lammas-siskokset Miina, Wilma ja Siiri.

Näiden kanssa viihtyy perheen pienimmätkin tuntikausia. Tutustu asukkaisiin alta!

 

Tallin tähdet!

Siltasaaren Alexei (Aleksi), s.2010

Toiset tekee mitä osaa…
…minä mitä haluan.
Tätä ihanaa pientä ja pyöreää suloisuutta ei kukaan voi olla rakastamatta. Aleksi on rodultaan shetlanninponi.

 

Poika, s.2011

Tämä poika ei ole kooltaan mikään ihan pikkupoika! Päätyönään Poika on Kievarilla reki- ja kärryhevosena, ja silloin tällöin harvakseltaan myös ratsuna. Kun Poika on näköpiirissä, kuuluu ympäriltä ihastuneita huokauksia, ja taitaa joku häntä olla satuhevoseksikin luonnehtinut.. Rotu: Latvialainen raskas kylmäverihevonen.

 

Sakari, s.2010

Sakari on aina kaikkien kaveri,
ihmisten ja hevosten.
Työnsä Sakari hoitaa aina varman rennolla otteella. Sakari on ulkonäöltään klassisen kaunis liinaharjainen suomenhevonen.

 

Ritemi, s.2006

Ritemi on siro ja kaunis hevonen, joka edustaa suomenhevosille harvinaisempaa väriskaalaa. Ritemi tekee töitä sekä johtohevosena että jonossa. Luonteeltaan Ritemi on rauhallinen ja herkkä.

 

Tiitus s. 2012

Suomenhevonen Tiitus on kiltti ja ihmisrakas ruuna. Ratsastaessa Tiitus on reipas, ja toimii kentälläkin todella mukavasti.

 

 

Tuhti-Jätkä, s.2013

Lempiruoka: No ehdottomasti vuohenputket! Tämä kookas ja kiltti jässikkä on varustettu herkällä mielellä. Rodultaan Jätkä on suomenhevonen.

 

Lasse, s.2011

Lasse on hellyttävä, kiltti ja sympaattinen hevonen.
Rauhallinen Lasse antaa niin lasten kuin aikuisten hoitaa mielellään, eikä meno muutu ratsastettaessakaan. Lasse on rodultaan eestinhevonen.

 

Armas, s. 2010

Tämä hurmaava herra on luonteeltaan oikea viilipytty, joka suhtautuu elämään rennon itsevarmasti. Armas omaa miellyttävät askellajit. Rodultaan Armas on eestinhevonen.

 

Pepe, s.2013

Tämän muhkean otsatukan takaa paljastuu komea Pepe. Pepe on rauhallinen ruuna, joka rakastaa ruokaa. Pepe on rodultaan latvialainen risteytyshevonen.

 

Leksa, s.2007

Kiltti ja kuuliainen Leksa on haka.. no siis vähän kaikessa! Hyvä niin, koska siitähän me vaan tykätään! Leksan kanssa touhuiluista nauttivat ihan aloittelijat, ja taidoista  koulukiemuroissa jo hieman kokeneemmat konkarit. Leksa on rodultaan suomenhevonen.

 

Tora, s.2004

Tämän alkuun hieman kiireisen ja kärsimättömän oloisen hevosherran pinnan alta löytyy sydämet sulattava ja oikeinkin mallikelpoinen hevoskansalainen. Tora on retkitaipaleilla  rohkea, kärsivällinen ja mieleltään vakaa kuin viilipytty. Kyllä vain, Toran selässä kelpaa mennä! Tora on rodultaan suomenhevonen.

 

Reemus s.2013

Reemus on pienimmästä päästä hevoslaumaa, mutta ei hitaimmasta. Aina yhtä iloisena lähdössä töihin! Reemus on rodultaan eestinhevonen.

 

Eikka s. 2014

Eikka on mukavan tasainen ja pienikokoinen ratsu, jota voisi luulla vaikka suomenpienhevoseksi, mutta on rodultaan eestinhevonen.

 

 

Tuukka s. 2009

Suklaan värinen, harmaa hamppuharja.. Tuukka on eittämättä yksi porukan komeista ;). Ja rauhallisista. Niin hoitaessa kuin ratsastaessa, eli täydellinen ”tätiratsu” siis. Tuukka soveltuukin ratsuna ihan kaikille, kuten ensikertalaisille, lapsille ja tokihan myös kokeneille konkareillekin. Tuukka on rodultaan eestinhevonen.

 

Larry s.2001

Tämä komistus tietää hyvin oman arvonsa ja pitää verkkaisesta askeleesta ollen näin mainio ratsu ihan aloittelijoillekin. Kokeneet ratsastajat löytävät Larrysta myös hienoa liikettä! Larry on rodultaan suomenhevonen.

 

Karkki, s.2012

Karkki on todellakin oikea KARKKI kun pääsee sinuiksi. Tämä reippaan letkeä ja symppaattinen liitokavio rakastaa herkkäapuisia ratsastajia. Roduiltaan Karkki on suomenhevonen.

HiiriSheriffit:

 

Pilli & Pulla, s.2009

Tallikissat Pilli & Pulla ovat varsinainen hulivili -kaksikko joiden elämästä ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Missä tapahtuu –siellä Pilli & Pulla. Vauhdikkaan huvittelun ja mitä uskomattomimpien seikkailujen lomassa ovat pojat jo todistettavasti pyydystäneet ainakin yhden hiiren tallista –elleivät sitten vain löytäneet jostakin..

Piu, s.2015

Pieni musta villikissa ilmestyi eräänä keväisenä aamuna pensaan alle tarkkailemaan tilan touhuja, ja löysi uuden kotinsa. Tanakka Piu rakastaa talon ruokarutiineja! Vielä leikkisä Piu saa välillä itsekseen sivustakatsojan nauruhermoja avaavia leikkisiä ”villikohtauksia”.

Lilli, s. 2019

Lilli on rodultaan siamilainen. Luonteeltaan tämä kissaneiti on rohkea, seurallinen ja antaa kovasti arvoa kaikille huomionosoituksille.
Lilli on kova juttelemaan, ja asiaa tuntuukin välillä olevan ihan mahdottoman paljon.

Kalenteri

<< syys 2021 >>
matiketopelasu
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Seuraavat tapahtumat

Päiväys ja aika Tapahtuma
23/09/2021
18:00 - 20:00
Ruskean Ruunan taival (2h) kokeneet*ratsastajat
Luomajärven Hevoskievari, Ikaalinen
24/09/2021 - 26/09/2021
16:00 - 14:00
Ratsastus & Mallassauna Spa-viikonloppu (keskitason* ratsastajat) TÄYNNÄ
Hevoskievari, Ikaalinen
26/09/2021
12:45 - 15:15
Aloittelijoiden / ensikertalaisten Metsäretki ratsain laavulle (2,5h)
Luomajärven Hevoskievari, Ikaalinen
01/10/2021
10:30 - 13:00
Waarin laavuretki, 2,5h (kokeneet*ratsastajat)
Luomajärven Hevoskievari, Ikaalinen
01/10/2021
13:30 - 16:00
Waarin laavuretki, 2,5h (kokeneet ratsastajat) TÄYNNÄ
Luomajärven Hevoskievari, Ikaalinen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tiedustelu hevosiin ja retkiin liittyen

    Vieraskirjan otteita:

    ”Kolmatta kertaa Kievarissa. Mahtavat ruuat, mielettömät maastot, ihanat hevoset ja henkilökunta. Tullaan uudestaankin!”

    Galleria