Hepat

Tilan tähdet

 

Siltasaaren Alexei (Aleksi), s.2010

Toiset tekee mitä osaa…
…minä mitä haluan.
Tätä ihanaa pientä ja pyöreää suloisuutta ei kukaan voi olla rakastamatta. Aleksi on rodultaan shetlanninponi.

 

Poika, s.2011

Tämä poika ei ole kooltaan mikään ihan pikkupoika! Päätyönään Poika on Kievarilla reki- ja kärryhevosena, ja silloin tällöin harvakseltaan myös ratsuna. Kun Poika on näköpiirissä, kuuluu ympäriltä ihastuneita huokauksia, ja taitaa joku häntä olla satuhevoseksikin luonnehtinut.. Rotu: Latvialainen raskas kylmäverihevonen.

 

Sakari, s.2010

Sakari on aina kaikkien kaveri,
ihmisten ja hevosten.
Työnsä Sakari hoitaa aina varman rennolla otteella. Sakari on ulkonäöltään klassisen kaunis liinaharjainen suomenhevonen.

 

Ritemi, s.2006

Ritemi on siro ja kaunis hevonen, joka edustaa suomenhevosille harvinaisempaa väriskaalaa. Ritemi tekee töitä sekä johtohevosena että jonossa. Luonteeltaan Ritemi on rauhallinen ja herkkä.

 

Tuhti-Jätkä, s.2013

Lempiruoka: No ehdottomasti vuohenputket! Tämä kookas ja kiltti jässikkä on varustettu herkällä mielellä. Rodultaan Jätkä on suomenhevonen.

 

Lasse, s.2011

Lasse on hellyttävä, kiltti ja sympaattinen hevonen.
Rauhallinen Lasse antaa niin lasten kuin aikuisten hoitaa mielellään, eikä meno muutu ratsastettaessakaan. Lasse on rodultaan eestinhevonen.

 

Armas, s. 2010

Tämä hurmaava herra on luonteeltaan oikea viilipytty, joka suhtautuu elämään rennon itsevarmasti. Armas omaa miellyttävät askellajit. Rodultaan Armas on eestinhevonen.

 

Pepe, s.2013

Tämän muhkean otsatukan takaa paljastuu komea Pepe. Pepe on rauhallinen ruuna, joka rakastaa ruokaa. Pepe on rodultaan latvialainen risteytyshevonen.

 

Leksa, s.2007

Kiltti ja kuuliainen Leksa on haka.. no siis vähän kaikessa! Hyvä niin, koska siitähän me vaan tykätään! Leksan kanssa touhuiluista nauttivat ihan aloittelijat, ja taidoista  koulukiemuroissa jo hieman kokeneemmat konkarit. Leksa on rodultaan suomenhevonen.

 

Tora, s.2004

Tämän alkuun hieman kiireisen ja kärsimättömän oloisen hevosherran pinnan alta löytyy sydämet sulattava ja oikeinkin mallikelpoinen hevoskansalainen. Tora on retkitaipaleilla  rohkea, kärsivällinen ja mieleltään vakaa kuin viilipytty. Kyllä vain, Toran selässä kelpaa mennä! Tora on rodultaan suomenhevonen.

 

Reemus s.2013

Reemus on pienimmästä päästä hevoslaumaa, mutta ei hitaimmasta. Aina yhtä iloisena lähdössä töihin! Reemus on rodultaan eestinhevonen.

 

Tuukka s. 2009

Suklaan värinen, harmaa hamppuharja.. Tuukka on eittämättä yksi porukan komeista ;). Ja rauhallisista. Niin hoitaessa kuin ratsastaessa, eli täydellinen ”tätiratsu” siis. Tuukka soveltuukin ratsuna ihan kaikille, kuten ensikertalaisille, lapsille ja tokihan myös kokeneille konkareillekin. Tuukka on rodultaan eestinhevonen.

 

Larry s.2001

Tämä komistus tietää hyvin oman arvonsa ja pitää verkkaisesta askeleesta ollen näin mainio ratsu ihan aloittelijoillekin. Kokeneet ratsastajat löytävät Larrysta myös hienoa liikettä! Larry on rodultaan suomenhevonen.

 

Karkki, s.2012

Karkki on todellakin oikea KARKKI kun pääsee sinuiksi. Tämä reippaan letkeä ja symppaattinen liitokavio rakastaa herkkäapuisia ratsastajia. Roduiltaan Karkki on suomenhevonen.

HiiriSheriffit:

 

Pilli & Pulla, s.2009

Tallikissat Pilli & Pulla ovat varsinainen hulivili -kaksikko joiden elämästä ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Missä tapahtuu –siellä Pilli & Pulla. Vauhdikkaan huvittelun ja mitä uskomattomimpien seikkailujen lomassa ovat pojat jo todistettavasti pyydystäneet ainakin yhden hiiren tallista –elleivät sitten vain löytäneet jostakin..

 

Tiina s.1999

Tiina on tallikissoista vanhin ja luonteeltaan todellinen ujopiimä. Tiina antaakin yleensä Pillin&Pullan hoidella ”esiintymispuolen” itse ujostellessaan sivummalla. Tiina on söpö

 

Touko, s.2004

Touko on puoliksi siamilainen, puoliksi kotikissa. Päinvastoin kuin kollegansa Olga, Touko on erittäin ihmisrakas ja seurallinen kolli, joka antaa kovasti arvoa kaikille huomionosoituksille.

 

Olga, s.2004

Norjalainen metsäkissa Olga tietää arvonsa – silityksiä on turha antaa, mikäli hetki ei ole oikea, syliin ottamisesta puhumattakaan. Ruoka-aikaan neidin jakamaton huomio on kuitenkin sataprosenttisen varmaa…

 

Vili s. 2007

Monet kummastelevat tuota hassunaamaista ja erikoisen näköistä kissaa josta kaikenlisäksi lähtee mahdottoman kova ääni. Kyseessä on Itämainen lyhytkarvakissa Vili joka pitää huolen siitä, että tulee nähdyksi sekä kuulluksi tilalla.

 

Piu, s.2015

Pieni musta villikissa ilmestyi eräänä keväisenä aamuna pensaan alle tarkkailemaan tilan touhuja, ja löysi uuden kotinsa. Tanakka Piu rakastaa talon ruokarutiineja! Vielä kakara kun on, saa välillä itsekseen sivustakatsojan nauruhermoja avaavia leikkisiä ”villikohtauksia”.

Kalenteri

<< elo 2020 >>
matiketopelasu
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Seuraavat tapahtumat

Päiväys ja aika Tapahtuma
10

Tiedustelu hevosiin ja retkiin liittyen

Vieraskirjan otteita:

”Aivan ihana paikka..! Tänne pakko päästä uudelleen. Ruoka taivaallista ja ihanat hevoset. Ratsastusretki on ihan parasta terapiaa.”

Galleria