Luokkaretket ja leirikoulut

Viihtyisä maalaisympäristö tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia luokkaretkiin ja leirikouluihin

 

LUOKKARETKI -JA LEIRIKOULUPAKETIT

Valitkaa mieleisenne ohjelma, johon voitte halutessanne yhdistää omia lisäohjelmianne.
Pihapiirissä on veloituksetta käytettävissä mukavia pihapelejä.

Ruokailut hoituvat joko meidän kautta, tai omin eväin. Pihapiirin viihtyisällä nuotiopaikalla on mukava paistella vaikkapa makkaraa!

Olette myös tervetulleita yökylään! Tarjoamme viihtyisän majoituksen aterioineen, löydätte lisätietoa ja hintoja ohjelmien alta.

1. Iloiset elämykset
Viitepelit, luontovisa, ritsa-ammunta, hevosajelu, riihivisa, aarteenetsintä, erätaitotehtävät, luontotarkkailun alkeet, lumenveistokilpailu, suksiviesti, jousiammunta, visainen luontopolku..

Valitkaa mieleisenne laji / lajit.
Hinta 70€ / tunti per laji

2. Maalaisolumppialaiset
lajeina mm. kottikärrypujottelu, pussi-heikin juoksujalka, saappaan heitto, köydenveto, puujalkavitsi, sokkosuunta, tornirakennus, erätaidot. Välillä hengähdetään pihapiirin nuotiopaikalla ja paistellaan makkaraa, ja tikkupullaa. Janojuomana nautitaan mehua ja vettä.

Hinta: 35€/hlö
Ohjelman kesto: 2,5h-3h

3. Rosvoseikkailu
Tilan väki tarvitsee kipeästi apua! Varkaat varastivat tilan kaikki hevosenkengät ja kultarahat, eivätkä kiinni jäätyään enää muistaneet mihin ryöstösaaliin kätkivät!! Tässä ohjelmassa lapset pääsevät etsimään ympäristöstä saalista mukavia vihjeitä seuraamalla.

Ohjelmapaketin hinta: 150,00€/ryhmä (6-10 lasta)
Lisälapset 10€/hlö
Ohjelman kesto on 1,5h

4. Metsän eläinten seikkailurata
Nyt on ilmassa menoa ja meininkiä! Lähimetsä on pullollaan erilaisia eläinhahmoja temppuilemassa, kiipeilemässä, roikkumassa ja tasapainoilemassa metsäradalla. Tässä ohjelmassa lapset saavat uusia kokemuksia, ja keho saa kivoja ärsykkeitä asfaltin ulkopuolella.

Ohjelmapaketin hinta: 150,00€/ryhmä (6-10 lasta)
Lisälapset 10€/hlö
Ohjelman kesto on 1,5h

5. Päivä Maatilalla
Hevosten hörinää, kavioiden kopsetta  ja mukavaa yhdessäoloa eläinten kanssa. Mikä on norsun kokoisen Aukustin lempiherkkua? Kuka on tallin kunkku? Entäpä kiltein? Tässä ohjelmassa viihdytään eläinten luona tarinoiden, touhuillen ja hoitaen niitä. Lopuksi ratsastetaan ja vuoden ajan mukaan ajellaan hevosen vetämällä reellä/kärryillä tai kokeillaan jopa hiihtoratsastusta!

Ohjelmapaketin hinta: 150,00€/ryhmä (6-10 lasta)
Lisälapset 10€/hlö
Ohjelman kesto on 1,5h

MAJOITUSPAKETTI 1vrk/64€,2vrk/118€,3vrk/160€ 
sis.majoituksen (omat petivaatteet), ateriat (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala), sähkösauna kahdeksi tunniksi.
1 aikuista (opettajaa/huoltajaa) majoittautuu veloituksetta 10 oppilasta kohden.

Galleria