Ruokamaailma
Konstailematon maalaisgourmet, puhtaat raaka-aineet ja rakkaus ruokaan yhdistyvät keittiössämme
Ehdoton ruokataitajamme, mausta ja laadusta tinkimätön mestarimme on Kievarin isäntä Mika Haagmann. Hän tarjoilee rehtiä, laadukkaista raaka-aineista valmistettua maalaisruokaa, jossa on vaikutteita Ranskan ja Italian maalaiskeittiöistä. Oppinsa hän on pitkällä urallaan ammentanut alan mestareilta, huippuravintoloista ja kouluista. Isännän ruokia maistellessasi antaudut makunautintojen vietäväksi. Ravintolassa on A-oikeudet.
Kievariravintolan Ruokailumahdollisuudet:
Kievariravintolan suosittuja, suurempiaTEEMARUOKAILUJA järjestetään 5 – 7 x vuodessa mm.seuraavilla teemoilla: Toscana -ilta, äitienpäivälounas, tapasilta, isänpäivälounas, joulupöytä jouluaattona, blini-ilta talvella sekä tutustumisteema Kaksi Syö YhdenHinnalla lokakuussa.
Nämä suositut teemaruokailut ovat saaneet kaverikseen pop-up-meiningillä terästetyt KIEVARIBUFFET´T. Kaikkien nautiskelijoiden iloksi ravintolamme on auki siis myös silloin tällöin muulloinkin kuin teemailtoina. Koska elämme herkkuhetkistä nauttien, tarjolla on aamiaisia, lounaita, päivällisiä, illallisia ja iltapaloja.
Meille on helppo tulla syömään!
Klikkaa tästä, valitse mieleisesi ruokailuteema ja tee varaus!
Blini-ilta la 30.1. täyttyi, joten yleisön pyynnöstä perustimme lisäillan:
Blini-ilta la 6.2.2021
Kattaukset kello 15:30 & 17:30
Tutustu ja varaa paikkasi tästä!
Huom. otamme vain rajoitetun määrän ihmisiä ruokailemaan per kattaus.
Blinit ovat venäläisen keittiön vanhimpia ja tunnetuimpia ruokalajeja. Blini on suolainen voissa paistettava ohukainen, jonka valmistukseen käytetään usein vehnä -tai tattarijauhoja. Tervetuloa nauttimaan blini-illan herkuista ja maistelemaan näitä sesongin herkkuja erilaisten suolaisten lisukkeiden kera.
Blinipannu on kuumana koko illan ja voit samaan hintaan syödä niin monta bliniä kuin vain jaksat!
Lue ravintolamme Oiva-valvontatiedot tästä -linkistä.